Avokatet

znj. Nancy Dekens


Numri i celularit: 06 213 977 93
Email: dekens@dekenspijnenburg.nl
Twitter: @NancyDekens
Facebook: StrafrechtadvocaatNancyDekens

Avokatet

znj. Nancy Dekens


Numri i celularit: 06 213 977 93
Email: dekens@dekenspijnenburg.nl
Twitter: @NancyDekens
Facebook: StrafrechtadvocaatNancyDekens

Nancy është avokate që prej 1998. Pas dy vjetëve praktike të përgjithshme ajo u specializua plotësisht në ligjin penal. Prej 2001 deri në 2007 ajo ka punuar tek Cleerdin & Hamer Advocaten, poshtë udhëheqjes/drejtimit të Gerard Hamer.
Në 2008 ajo krijoi Dekens & Groenendaal Avokatët Penal. Kjo zyrë u mbyll në 2016. Nancy u largua prej Amsterdamit në Alkmaar dhe ju bashkua si avokate e vetme penale një zyre të të drejtës/ligjit civil. Kjo ishte një aventur e shkurtër. Prej 1 janar 2018 ju bashkua ajo (atëherë akoma) Avokatëve Pijnenburg. Nancy i mungonte hektika e qytetit dhe debatet/dyluftimet e zjarrta në zyre mbi çështjet e(më të) mëdha penale. Tek Maarten ajo gjeti një partner të barabartë dyluftimi që e ushtron të drejtën penale me të njëjtin pasion si ajo. 3 Nancy punon me qejf në çështje penale komplekse (krime jete, krimi i organanizuar, mashtrimi) dhe nuk u zmbrapset diskutimeve në seancë sado të vështira. Bërja e puzzelit juridik, shkruarja e mbrojtjeve bindëse, janë elemente të profesionit të cilën atë pas kaq shumë vjetësh vazhdojnë ta intrigojnë. Në përqasjen e saj (ndaj çështjeve) njeriu është gjithmonë qendror.

Në krahë të individëve privat, Nancy rregullisht mbron ndërmarrje dhe udhëheqës/drejtues faktik që dyshohen për vepra penale.

Të gjithë klientët e saj marrin një histori të ndershme/të sinqertë. Nancy tregon të vërtetën, si është çështja dhe çfarë mund të sjellë mbrojtja e saj. Për bukë të ëmbla ajo i udhëzon(ju tregon) klientët(ve) të shkojnë tek pastiçieri./(Për fjalë të bukura i udhëzon të shkojnë tek poeti)

Përveç pasionit për të drejtën penale Nancy është një sportiste fanatike. Ajo ushtron karate dhe luan hoki. Asaj i pëlqen të eci distanca të gjata me biçketën e saj të garave nëse është kohë e mirë ose në shtëpi tek tacx.

Nancy është anëtare e Shoqatës Hollandeze për Avokatë Penal. Dhe e Shoqatës Avokatore Psikiatrike të Amsterdamit, ku ajo është gjithashtu anëtare e bordit udhëheqës.