Ju duhet avokat?

Kur ju dyshoheni për një vepër penale, atëherë është e rëndësishme që të dini sa më shpejt që të jetë e mundur se çfarë po ndodh me ju dhe si është situata. Tek ne mundeni gjithmonë me anë të telefonit të bëni një takim, ku atëherë në një periudhë kohore sa më të shkurtër – nëse është e mundur në të njëjtën ditë – bëhet biseda e parë. Tek kjo bisedë e parë ju shpjegohet ju se kush është pozita juaj juridike dhe cilat janë mundësit juridike.

Rregjistroni çështjen tuaj

Nëse plotësoni formularin e mëposhtëm, ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur.

  Informacion praktik

  Kur ju dyshoheni për një vepër penale, atëherë është e rëndësishme që të dini sa më shpejt që të jetë e mundur se çfarë po ndodh me ju dhe si është situata. Tek ne mundeni gjithmonë me anë të telefonit të bëni një takim, ku atëherë në një periudhë kohore sa më të shkurtër – nëse është e mundur në të njëjtën ditë – bëhet biseda e parë. Tek kjo bisedë e parë ju shpjegohet ju se kush është pozita juaj juridike dhe cilat janë mundësit juridike.

   

  Vizioni i zyrës

  Avokatët Dekens Pijnenburg është themeluar në 2018 prej Nancy Dekens dhe Maarten Pijnenburg. Të dy kanë dhjetra vjetë eksperiencë në trajtimin e çështjeve penale të komplikuara. Nancy Dekens ka filluar në 1998 si avokate e re dhe ka punuar që prej 2001 tek avokati legjendar Gerard Hamer. Maarten Pijnenburg e ka filluar karieren juridike në praktikën e përgjithshme ligjore në 1990 dhe më pas si specialist në çështjet penale të komplikuara. Edhe për të vlen fakti që, një mbrojtje e mirëduhet të jetë e mundur për të gjithë.

  Avokatët

  Dekens Pijnenburg Avokat Penal është specializuar në dhënien e mbrojtjes juridike në çështje penale. Kjo do të thotë që normalisht ne jemi të specializuar në çdo gjë që ka të bëj me të drejtën penale. Brenda të drejtës/ligjit penale janë disa tema/specializime ku përqëdrohet në mënyrë të veçantë interesi ynë. 

   

  mr. drs. Maarten Pijnenburg

  Numri i celularit: 06 546 389 98
  Email: pijnenburg@dekenspijnenburg.nl

  mr. Nancy Dekens

  Numri i celularit: 06 213 977 93
  Email: dekens@dekenspijnenburg.nl

  mr. Justin Kötter

  Numri i celularit: 06 423 069 13
  Email: kotter@dekenspijnenburg.nl  Specializimet

  Krime jete & krime të tjera të dhunshme

  Çështjet e ligjit të Opiumit – Krimet e drogës

  Prodhimi i drogës sintetike

  Krim i organizuar

  Larje/Pastrim parash

  Krime pasurie & çështje mashtrimi

  Tregti/Shfrytëzim i qënieve njerzore

  Krimi kibernetik

  Krimet e të shprehurit- gazetarët

  Çështjet e trafikut & humbja e patentës

  E drejta/ligji penale ndërkombtare

  Ligji i kujdesit mendor të detyrueshëm

  Deklarata mbi sjelljen (VOG)

  Kërcënime

  Shpifje, për t’i shkatëruar dikujt reputacionin