Mr. J.E. (Justin) Kötter sluit zich aan

Justin Kötter sluit zich aan bij Dekens Pijnenburg Strafrechtadvocaten! Hij is min of meer terug op zijn oude nest. Als juridisch medewerker is hij bij Maarten Pijnenburg in de eindfase van zijn studie in aanraking gekomen met ons prachtige vak. Na het afronden van zijn stagetijd is hij als advocaat-stagiair bij Van Essen advocaten begonnen. Na enkele jaren als medewerker daar te hebben gewerkt, vond hij de tijd rijp om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Hij belde Maarten Pijnenburg of dat bij ons mogelijk was. Nancy Dekens was al snel net zo enthousiast als Maarten. Onze samenwerking kreeg vervolgens in enkele weken beslag. Justin Kötter is een bijzonder goede jurist en een betrokken advocaat. Wij hebben enorm veel zin in onze samenwerking en verwelkomen Justin Kötter met veel enthousiasme bij Dekens Pijnenburg Strafrechtadvocaten! 

Oók familiezaken

Met meer advocaten kunnen wij (nog) meer mensen daadkrachtig helpen in hun strijd met justitie. Justin Kötter is binnen het strafrecht onder meer gespecialiseerd in (zware) geweldsdelicten, cassatiezaken en zedenzaken

Binnen het familierecht staat Justin cliënten bij in onder meer echtscheidingsprocedures, procedures omtrent het gezag/omgang/informatierecht, ondertoezichtstellingen en (gesloten) uithuisplaatsingen.

In zowel zijn strafpraktijk als bij familierechtzaken heeft Justin vaak te maken met gevoelige kwesties. Hier weet hij op een passende en cliëntgerichte wijze mee om te gaan, waarbij hij rekening houdt met de persoon van zijn cliënt en diens verhaal. Justin weet snel de vinger op de gevoelige plek te leggen en kan door zijn kennis van het recht (zowel grotere als kleinere) dossiers scherp doorgronden.

Onze vernieuwde website

Tot slot nog een korte mededeling over onze vernieuwde site. Onze site is vanaf heden ook beschikbaar in het Engels en het Duits, zodat we ook over de grens gevonden kunnen worden en buitenlandse cliënten hun weg op onze site kunnen vinden! De komende maanden zal ook nog een Italiaanse en Albanese versie van onze site online gaan. 

Lees ook