Advocaat

mr. Justin Kötter

Mobiel: 06 53402954
E-mail: kotter@dekenspijnenburg.nl

Advocaat

mr. Justin Kötter

Mobiel: 06 534 029 54
E-mail: kotter@dekenspijnenburg.nl

Justin is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam in de afstudeerrichtingen strafrecht en privaatrecht. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest bij verschillende advocatenkantoren. Voordat Justin toetrad als partner bij Dekens en Pijnenburg Strafrechtadvocaten, was hij als advocaat werkzaam bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam.

Justin houdt zich bezig met strafzaken en familiezaken.

Binnen zijn strafpraktijk heeft Justin zich de laatste jaren toegelegd op omvangrijke en veelal complexe strafzaken waarin zijn cliënten onder andere worden verdacht van zedendelicten, geweldsdelicten en levensdelicten. Naast zaken bij de rechtbank en het gerechtshof, behandelt Justin ook zaken in cassatie bij de Hoge Raad.

Binnen het familierecht staat Justin cliënten bij in onder meer echtscheidingsprocedures, procedures omtrent het gezag/omgang/informatierecht, ondertoezichtstellingen en (gesloten) uithuisplaatsingen.

In zowel zijn strafpraktijk als bij familierechtzaken heeft Justin vaak te maken met gevoelige kwesties. Hier weet hij op een passende en cliëntgerichte wijze mee om te gaan, waarbij hij rekening houdt met de persoon van zijn cliënt en diens verhaal. Justin weet snel de vinger op de gevoelige plek te leggen en kan door zijn kennis van het recht (zowel grotere als kleinere) dossiers scherp doorgronden.

Media en zaken: